Мартин Аштън – Road Bike Party 2

През изминалата седмица този видоеклип обиколи интернет, или поне Facebook, и в този смисъл появата му при нас е малко закъсняла, но от друга страна, макар и наскоро публикуван, той вече е класика в жанра, така че не можем да си позволим да липсва в колекцията ни от подбрани филми. Ако случайно не сте го гледали досега, време е да го направите, за да се преобърнат с главата надолу (буквално) представите ви какво е възможно да се направи с един шосеен велосипед.

Това не е първия видеоклип, показващ траял изпълнения с шосеен велосипед. Дори не е първия с участието на британеца Мартин Аштън, което е видно и от заглавието на клипа. Вероятно няма да е и последният, но със сигурност е най-доброто до момента в тази специфична насока.

Освен брилянтното каране на Аштън, след средата ви очаква и допълнителна изненада – като гост в партито се включва и друга голяма звезда от траял и стрийт карането, Дани Макаскил, който прави не по-малко впечатляващи номера със същия велосипед.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>