SRAM XX1 | Enduro

Най-новата поредица видеоклипове на Sram проследяват представянето на спонсорираните от компанията атлети в състезанията от Световните ендуро серии. Сред основните герои във филмите са Джером Клементс, Никола Вуйо, Рене Вилдхабер, Анка Мартин, Анеке Беертен, Фабиен Барел и др. Автор на филмите е известният в МТБ средите Виктор Лукас, а освен това Sram предоставят към всяка от сериите и страхотни снимки, които носят допълнителна визуална наслада.


С превръщането на ендурото в една от най-бързо развиващите се и интересни форми/дисциплини на планинското колоездене, топ-карачите в нея веднага добиха съществено значение и за тестването и развитието на новите поколения продукти, които комбинират ниско тегло, издръжливост, здравина и безпроблемна работа по време на дълги и тежки състезания. Компонентите Sram XX1 са пример точно за това и доминираха в сериите с победи в 6 от 7 кръга, постигнати от Барел, Вуйо и Клементс.


Първият епизод проследява втория кръг във Вал Д’Алос и третия в Двете Алпи: 

Снимки от Виктор Лукас и Свен Мартин:


Вторият епизод проследява най-добрите ендуро състезатели в света от култовото състезание Mega Avalanche до финалите на Enduro World Series във Финале Лигуре, Италия. Спонсорираните от Sram атлети споделят впечатленията си от първия сезон на Световните ендуро серии и разказват какво е необходимо, за да бъдеш успешен ендуро състезател:

Снимки от Свен Мартин:

www.sram.com

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>