Go Pro Hero 3+ – още по-компактна, още по-добра

Най-новата модификация на камерите GoPro е на пазара от началото на октомври. 

Подобрена версия на топ серията си Hero3 представи американската компания GoPro, която за няколко години разби всички представи за видеозаснемане и осигури достъп на всеки до професионално видео. Новата универсална камера  Hero3+ е разработена в два варианта – Black Edition и Silver Edition. Те ще заместят досегашните модели със същите наименования.

Двете камери дойдоха в България едновременно със световната си премиера на 1 октомври. Сред подобренията, които предлагат, са свръхниско тегло и компактност.

По-малка, по-лека, още по-мощна.

Hero3+ са олекотени с 20% в сравнение с предшествениците си, а батерията им е с 30% по-издръжлива от досегашната. Сега ще снимате своите най-значими преживявания спокойно, защото Li-Ion батерията на камерата ви ще издържа много повече. Моделът Silver е с 2 пъти по-мощен процесор и прави видео с качество 1080p60 и 720p120. Самата водоустойчива кутия на камерите също е олекотена, сътветно с 20% за Black Edition и 15% за Silver Edition, което е важно, предвид това, че камерата се ползва основно с кутията.

Наследниците на най-продаваните модели на GoPro предоставят по-добро качество на изображението и редица нови опции за по-голямо удобство. Super View е новият видео режим, който предоставя най-поглъщащата широкоъгълна перспектива в света. Auto Low Light Mode пък е интелигентен режим, който контролира броя на кадрите, като осигурява зашеметяващи изображения при ниска осветеност. Лещата е по-остра, стъклена е и с ултраширок ъгъл, а яснотата на картината е увеличена с 33%. Звукът е подобрен, а актуализацията на софтуера може да се прави безжично чрез специалното приложение GoPro App. Като се добави и по-бързият вграден Wi-Fi, Hero3+ определено ще стане любимата камера на хората, които обичат да снимат навън.

GoPro революция във видеоустройствата

Преди година серията Hero3 изцяло промени дотогавашната продуктова линия на GoPro. Оттогава високотехнологичните модели на производителя имат вградена wi-fi връзка, могат да се управляват дистанционно, включително чрез мобилни устройства, а резолюцията при модела Black Edition надскочи 1080p full HD и достига до 4К – достатъчна за професионално заснемане на филми. Поколението GoPro Hero3 даде нов поглед върху качеството и удобството при използване на най-универсалната екшън камера на света. Сега всеки може да заснеме професионално видео за приключенията си на открито.

В България новите камери Hero3+ са на цена 679 лв. за Silver Edition и 879 лв. за Black Edition.

Нови аксесоари за разнообразно видео съдържание

Аксесоарите на GoPro са от изключително значение за интересното видеосъдържание, което потребителите заснемат. С новата линия камери са разработени и нови аксесоари за закрепването им: Jaws: Flex Clamp – гъвкав статив с челюсти за прикрепяне към всякакви обекти с неправилна форма, Junior Chesty (Chest Harness) – детска версия на лентата за гърди и Head Strap & Quick Clip – лента за глава с добавена щипка, за закрепване към шапки, колани и други тънки обекти.

Може би сте забелязали в много от новите видеоклипове (включително и в горния), че доста от професионалните спортисти вече монтират своите камери GoPro директно под козирките на каските си или на други места, където досегашното поколение не би се побрало. На пръв поглед изглежда сякаш камерите им нямат никаква защита, но в действителност те ползват един от най-новите панели на компанията, наречен The Frame. Той наистина представлява просто една рамка, която увеличава съвсем малко размерите на камерата, но осигурява някаква минимална защита и възможност за закрепване към различните скоби и стойки.

Посетете http://gopro.com/cameras и http://www.xcosports.com за повече информация за новите продукти и аксесоари. За безплатна актуализация на софтуер, преди да използвате продуктите на GoPrо, посетете gopro.com/update.

Етикети: , , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>