Сердика Център представя XTREME Freestyle Motocross show 2013

За любителите на адреналина и силните усещания един от моловете в София, Сердика Център, организира на 14 и 15 юни страхотно шоу, включващо мотокрос свободен стил, ВМХ и планински велосипеди. А най-хубавото е, че входът е безплатен! Ето подробностите от организаторите:

Първото в България екстремно Freestyle Motocross шоу с демонстрации ще събере всички почитатели на силните усещания на 14 и 15 юни в Сердика Център. Вход свободен!

Жаждата за адреналин и акробатики на ръба на човешките възможности ще се пренесе от големите състезателни арени в търговския център, за да предизвика дори най-смелите очаквания на феновете на спорта. 
На 14 юни, в петък, стартираме в 16:00 часа с ВМХ, МТВ, FMX шоу на голямата ротонда на ниво -1. В събота започваме с музика и DJ още в 11:30 и постепенно вдигаме оборотите със серия от състезания, батъли и пърформанси…. И така цял ден.

Високи скорости, ръмжащи мотори, спиращи дъха салта и скокове са само малка част от впечатляващата програма. Xtreme Freestyle Motocross show 2013 обещава зрелищни фрийстайл скокове и акробатични изпълнения, подготвени специално за събитието. Едни от най-добрите „летящи“ пилоти в света Nick Franklin, Alex Porsing, Zdeněk Fusek, Újvári Bobó Boldizsár, Vilibald Vítek, Tomáš Zeid, Ladislav Klauz, Damjan Siriški вече са в трескава подготовка на екстремните изненади пред българската публика. Само в Сердика Център ще може да получите и автографи от най-добрите в спорта. А за най-големите фенове сме подготвили и специална игра във Facebook страницата ни – вижте я, харесайте я и спечелете маниашка Go Pro камера.
Шоуто ще бъде подобаващо закрито с афтърпарти – за повече инфо следете събитието във Facebook тук: 
https://www.facebook.com/events/473921999352045/?fref=ts
Готови ли сте за задни салта, „цунами“, супермен скокове и…?