Пролетният брой на списание 360 излиза с парти!

Нашите приятели от сп. 360 се завръщат с по-голям формат и с все така интересна информация, а за представянето на пролетния брой организират и мощно парти в клуб Mixtape 5. Подробностите ще научите от прес-изявлението под картинката.

За да отпразнуваме новия брой, ви каним на 24 април от 20 ч. в клуб  MIXTAPE 5, София на парти с много музика и фънки настроение от DJ iHOU, екстремни видеоклипове и слаклайн за разцъкване. Входът е свободен!

Списание 360 се завръща по-голямо и по-добро от всякога. 112 страници в голям формат на изцяло рециклирана хартия, пълни с приключения, пътешествия, постижения, проекти, новини, събития, репортажи и всичко най-интересно от света на екстремните спортове и активния начин на живот. Търсете го в началото на всеки нов сезон, четири пъти в годината. Ще го намерите в спортните магазини, РЕП-ове, книжарници, бензиностанции, големите търговски центрове и разпространителската мрежа в цялата страна. Пролетният брой излиза на 23 април, с цена 4.98 лв.

Акцентите в броя:

– Акропарапланеристът Весо Овчаров: първият български атлет в отбора на Red Bull

– Българската мисия на Антрактида + фрирайд ски с Виктор Троянов и катерене с Дойчин Боянов на най-негостоприемния континент

– Из Хималаите с колела: едно пътуване на Байкария

– Маратон в джунглата: шест дни с Краси Георгиев из джунглата на Камбоджа

– С ветроходна яхта по гръцките острови

– Бързи води: местата за рафтинг и каяк

– Най-бързите птици в България

И още: парапланеризъм, катерене, планинско бягане, акценти от фестивала “Зелени дни”, лични истории и впечатляващи фотографии.

Заповядайте на 24 април от 20 ч. в клуб MIXTAPE 5 да разгледаме заедно новия брой и да се заредим с много пролетни емоции!

Събитие във facebook – http://www.facebook.com/events/419672971461433/

360mag.bg

Facebook.com/360mag

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>