КолелоТУ 3.0 – София, Южен парк, 25 април

За трета поредна година ще се проведе велосъзтезание за любители – КолелоТУ 3.0. Надпреварата ще се състои в Южния парк, София на 25.04.2013 година. Традиционно състезанието събира на едно място студенти и любители на колелото, за да премерят сили по трасето и да научат повече за модерния и алтернативен начин на придвижване в нашата столица.

Събитието е част от проекта „Зелен месец“ на Студенстки съвет при Техническия университет – София и се провежда с подкрепата на Софийска община.

За последните две години КолелоТУ организира две велосъстезания за любители, които събраха на едно място над 130 млади и мислещи хора, които практикуват и промотират екологичното и безопасно използване на велосипеди в градска среда.

Подгответе колелото си и заповядайте в Южен парк на Монцата (под посолството на САЩ), за да пренесем идеята на велонадпреварата „КолелоТУ“ и по улиците на София.

https://www.facebook.com/events/134576750059869/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>