Sprint подготвя интересни модели за 2013 г.

С наближаването на активния сезон за каране, новините за някои нови продукти вече са история, а за други са на прага да се появят. И предвид някои сведения, които достигнаха до нас, можете да очаквате доста интересни неща от повечето български производители.

Един от тези производители, който смята до няколко седмици да представи един или повече интересни нови модели, е MaxEurope чрез своята марка Sprint. Всъщност нека припомним набързо, че водещата марка на MaxEurope е Shockblaze и техният каталог за 2013 г. представихме още преди няколко месеца. И макар че там са „най-лъскавите“, а иначе казано, най-скъпите велосипеди на компанията, другите две марки – Ferrini и Sprint също не отстъпват в стремежа си да предлагат качествени, добре изглеждащи и достъпни велосипеди.

В този смисъл някои от новите модели, които се очаква да се появят до няколко седмици, може доста приятно да ви изненадат, меко казано. За момента информацията за тях все още е под информационно ембарго, но MaxEurope все пак се съгласиха да покажат за читателите на МТБ-БГ няколко загатващи снимки – и може би някои от вас ще успеят сами да разпознаят какво се крие зад тях. 😉

Очаквайте скоро много повече подробности!