Якета Zajo в Дими Байк

За новия есенно-зимен сезон dimibike.com ви предлага качествени якета с модерен технически дизайн на фирма ZAJO – Словакия.

Ако имате нужда само от ветроустойчиво яке, изберете някой от моделите soft shell якета ZAJO. Тяхната конструкция е с висока степен на дишане и устойчивост на абразия. Материята намалява охлаждането на организма при излагане на вятър. При някои модели ветроустойчиви якета ZAJO е използвана материята Polartec. Тази тъкан е лека и гъсто изтъкана, има свойството да задържа въздух и така поддържа оптимална телесна температура.

Още по-защитени ще се чувствате, ако изберете двупластово яке ZAJO, което е едновременно ветро- и водоустойчиво. Важно предимство са запечатаните шевове, които не позволяват проникването на влага. Вентилираните зони под мишниците и регулируемата качулка допълнително повишават удобството. При изработката на този вид якета ZAJO са използвани високотехнологични материали с покритие от полиуретан. Те блокират проникването на дъждовните капки в материята, а водоустойчивостта на външния слой е между 10 000 и 14 000 мм воден стълб.

Якета ZAJO с Thermolite осигуряват топлоизолация в сухо и студено време, а също и в мокро време без добавяне на тегло. Това се дължи на факта, че влакната на материята са изработени по технология Hollow Fibre. Ядрото на влакното предлага най-добрите изолационни свойства, без допълнително тегло. Така кожата остава суха и защитена. Любопитен факт е, че фибрите съхнат 20 % по-бързо от другите текстилни изделия и с 50 % по-бързо от памука.

Якета ZAJO се предлагат в уникални цветове – ярки и атрактивни или пък изцяло черни, но с контрастни части по тях. За да бъдете винаги забелязани на пътя, са изработени със светлоотразителни елементи. Разгледайте всички модели на якета ZAJO в dimibike.com – те са функционални, еластични и с много екстри, повишаващи комфорта.

Етикети: , , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>