До 50 % намаление на спирачки Formula

Есенна разпродажба на спирачки Formula, до изчерпване на количествата. С идването на есента дойде време и за големите отстъпки и намаления.

Само сега в електронен магазин BIKESPORT, магазин  MAXBIKE  и Фирмени магазини Sprint може да откриете хидравлични спирачки и компоненти на  Formula,  намалени до 50 %.  Не пропускайте възможността да се сдобиете с качествени компоненти на изключително ниски цени.

Ето и някои от компонентите, които може да откриете в нашите магазини.

Formula RX –  Моделът има доста прилики с R1: спирачното лостче е с интегриран резервоар, с по-голям обем отколкото при R 1, радиално разположена помпа и монолитен спирачен апарат. Характеристиките на спирачката намаляват  теглото до 351 грама. Буталата на спирачния апарат са с диаметър 22 mm. Formula RX може да се определи като перфектен избор както за АМ/ Ендуро, така и за DH и FR велосипеди.

Formula RX

Стара цена:  299 лв.

Нова цена: 149 лв.

Отстъпка: 50 %

 

Formula THE ONE – Спирачката е с иновативен  дизайн и  радиална помпа, което допринася за намаляване на нейното тегло. Ръкохватката на  THE ONE е алуминиева, с възможност за карбонова. Тук методът на изработка е различен и има портове за обезвъздушаване. Теглото на THE ONE e 308 грама (преден комплект с РМ монтаж и 160 мм ротор).

Formula THE ONE

Стара цена: 399 лв.

Нова цена: 259 лв.

Отстъпка: 35 %

 

Моделът THE ONE се предлага и в още един вариант с означение FR. Това е и по-евтиният модел, при който лостчето е различно и буталата са 24 мм. Спирачката е малко по-тежка от THE ONE – 346 грама, което обаче не влияе на спирачната мощ.

Formula THE ONE FR

Стара цена: 349 лв.

Нова цена: 222 лв.

Отстъпка: 36 %

 

Formula R1 е най-леката спирачка от каталога на италианския производител  – 270 грама (стандартен комплект със 160 мм диск и Post Mount захват към вилката). Устройството на лостчето е с радиално разположена помпа. Ниското тегло на спирачката е постигнато благодарение на висококачествените материали, които са използвани за изработката. Спирачното лостче е 56 грама. Гривната се захваща за кормилото с  два болта, което позволява лесен и бърз монтаж/демонтаж, без да се свалят други компоненти. Лостчето е обръщаемо , може да се ползва отляво и  отдясно. Спирачният апарат е с тегло 71 грама. Има монолитен дизайн с две насрещно разположени бутала.  Проектиран е специален отвор за накладките от горната страна за по-лесно изваждане и охлаждане. Спирачката е изработена от магнезий/карбон.

Formula R1

Стара цена: 399 лв.

Нова цена: 259 лв.

Отстъпка: 35 %

 

В нашите фирмени магазини може да намерите  и голямо разнообразие на ротори, накладки и лостчета.  Всички намаления важат до изчерпване на количествата.

Всички продукти на Formula може да откриете в следните магазини :

1 – www.bikesport.bg , тел : 032 / 921 925, е-mail :  [email protected]

2 –  MAXBIKE – София, ж.к. Борово, бул. „Тодор Каблешков“ 53 (Търговски център Friends), тел : 0882 04 88 02, e-mail :  [email protected]

3-  Фирмен магазин “Sprint” – Пловдив, ул. „Голямоконарско шосе“ 1, тел: 0885 49 49 64, е-mail     [email protected]

4 – Фирмен магазин “Sprint” – Пловдив, ул. „Брезовско шосе“ 133, Търговски център НОВА, тел: 0882 35 02 46, e-mail:  [email protected]

5 – Фирмен магазин „Sprint” – Пловдив, ж.к. Тракия, бл. 45, тел: 0882 383 042, е-mail :  [email protected]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>