O’Neal са в България чрез Bike House

Bike House има удоволствието да анонсира, че официално предлага продуктите на един от лидерите в производството на екипировка за тежки дисциплини – O’Neal.  Няма да отделяме прекалено много време за историята на O’Neal, но няма как да пропуснем факта, че O’Neal има над 30 годишен опит в екипирането на любители и състезатели в областта на мотокроса. От няколко години O’Neal  полага страхотни усилия да развие своя маунтинбайк филиал и резултатите не закъсняха.  От края на 2011 г. Грег Минар официално използва протекторите на O’Neal, а само няколко месеца по-късно той се окичи със златния медал като световен шампион в DH категорията. Негова компания му правят неостаряващият Седрик Грасия и испанецът Андреу Лакондеги, който видяхме да прави едни от най-лудите трикове във филма “Where the trail ends”.

 

 

O’neal предлагат пълна гама от екипировка и аксесоари за DH и Freeride, но освен продукти за напреднали и състезатели, се предлагат и за начинаещи и любители. Цените на каските варират от 159 лв., 199 лв., 259 лв., 275 лв., 299 лв. и 499лв.

Колекцията ръкавици Jump бяха избрани  от “World of mountain biking magazine”  за най-удобни сред голяма конкуренция от световноизвестни производители, но освен качество, при тях се среща и добра цена – 49 лв., а не на последно място и дизайн.

При протекторите, наколенките и останалите защитни продукти са използвани Sas-Tec вложки и технологии, които надхвърлят тестовете за мотоциклети.

За повече информация следете нашият сайт, който постоянно се обновява с нови продукти и промоции на колекции 2011 и 2012 г.:

http://bike-house.biz/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>