Red Bull Ride The Palace – подробности

Вече се появиха подробностите за събитието в НДК на 4 ноември. Ето ги, пресни-пресни:

Red Bull Ride The Palace е едно от най-дългоочакваните събития в България и най-накрая мечтите се превръщат в реалност – 4-ти ноември, Национален дворец на културата, София.

Представяли ли сте си някога спускане с колело от покрива на НДК и финал при фонтаните пред очите на нищо неподозиращите хора? – Не. – Ами време е да си го представите и дори да станете свидетели на това уникално събитие. Препоръчваме на всички да си освободят неделята на 4-ти ноември, защото имате шанса да станете част от нещо наистина уникално и зрелищно!

В състезанието ще се включат общо 60 човека от страната и чужбина, които са поканени специално и на които е даден уникален шанс. Всички колоездачи ще се борят за спечелването на доста примамлив награден фонд от 3000 евро, който ще бъде разпределен между първите 5 показали най-добри резултати. А ето и кои са хората, потвърдили до този момент, и които ще са първите спуснали се с колело по една от най-емблематичните сгради в София:

Една от най-приятните изненади е присъствито на едно от големите имена на световната маунтин байк сцена, а именно – Matti Lehikoinen. Ще е интересно да видим на живо как кара финландсакта машина, а също така да сравним нивото на нашите карачи с нивото на един от най-добрите.

Програма на състезанието:

8:00 – 10:00 Регистрация
10 : 00 – 13 : 30 Тренировки
14 : 30 – 15 : 30 Квалификации
16 : 00 – 16 : 30 Финали (Най-бързите 30 състезатели)
16 : 45 Награждаване

По време на състезанието, точно в 12:30 ч в зала 3 на НДК, през която минава и самото трасе, ще се проведе и премиерата на ски филма „WE – А Collection of Individuals„. Всички, очакващи с нетърпение зимата, ще имат възможността да го гледат напълно безплатно, докато участниците в състезанието тренират и минават с 200 покрай тях. 🙂

За всякаква допълнителна информация следете и фейсбук страницата на събитието.

Снимки от трасето можете да видите тук: http://conceptcreative.org/bg/projects/red-bull-ride-the-palace-podrobnosti-57

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>