Red Bull Ride The Palace – предварителна информация

След като много от топ-спускачите в България получиха покани за едно от най-дългоочакваните събития напоследък, най-сетне започна да се появява и повече информация за него. И макар че засега тя циркулира основно във Facebook, ето какво се знае за първото в България състезание в сграда, и то не коя да е, а Националния дворец на културата!

Да, състезание ще има! Датата е 4 ноември 2012 г. (ако следите календара на МТБ-БГ, това ви е известно). Стартът ще бъде даден в 14:00 часа. Входът е свободен.

Трасето, поне от това, което дочухме/видяхме, ще бъде внушително, зрелищно, ненормално. Ще започва от самия покрив на сградата и ще стига чак до подлеза на НДК.

Обновяване: вече е публикуван и списъкът със състезатели, потвърдили участие до момента. Можете да го видите тук: http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/527355_372563096159826_67749083_n.jpg

Както казах, засега единствената достоверна информация може да бъде намерена в страницата на събитието във Facebook: http://www.facebook.com/events/472482476125983/ . Когато се появят повече подробности, очаквайте нови включвания по темата. Засега е ясно едно – освободете си 4 ноември, ако искате да станете свидетели на невиждан до момента екшън в центъра на София!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>