Mini-DH Западен парк 2012 – резултати

В неделя, 14 октомври, след като бе отложено от предишната седмица, в София за втори пореден път се проведе състезанието по спускане Mini-DH Западен парк. За съжаление този път отзивите от него не бяха така положителни, както след първото издание през пролетта на 2011 г.

Снимка: Димитър Щуров

Отсъствието ми от София ме поставя в невъзможност да коментирам конкретните детайли и подробности, но най-общо казано при второто спускане (регламентът беше такъв, че участниците правеха по две спускания, като се взимаше по-добрият резултат) е имало големи проблеми с времеизмерването и поради неадекватните резултати от него, целият втори рунд на практика е бил отменен/незачетен и победителите са били излъчени само на базата на първия. Има и други критики към организацията на състезанието, които не бих си позволил да коментирам дистанционно, но споменатият проблем е най-същественият.

Вследствие на всичко това във facebook страницата на събитието напрежението доста се беше покачило и се казаха много неща, които, надявам се, след успокояването на страстите ще останат по-скоро като прибързани коментари, защото организаторите на надпреварата не отричат и не крият пропуските си, а от твърде много триене на сол едва ли има нужда. Във всички случаи обаче за коментари следва да насоча вниманието ви именно в тази посока, тъй като въпреки острите реплики и много излишни епитети и заяждания, има и достатъчно мнения, които помагат човек да си състави някаква картина за Mini-DH Западен парк 2012: http://www.facebook.com/events/439320112773172/

На мен ми остава само да публикувам резултатите:

Клас А

1. Алек Павловски
2. Мартин В. Томов
3. Мартин Войнов

Клас В

1. Богдан Андреев
2. Христо В. Тодоров
3. Иван Н. Гиргинов

Клас С

1. Росен Р. Ковачев
2. Боби Х. Крумов
3. Стивиан С. Гатев

Клас D

1. Илинда В. Евтимова
2. Ева Димитрова
3. Ани Г. Томева
4. Даниела И. Караджова

Пълното класиране можете да изтеглите тук: Mini-DH Западен парк 2012 – резултати