Pro представи нова линия седалки

Pro е марката, под която японският производител Shimano предлага периферни компоненти като кормила, лапи, ръкохватки и др. Сега към този списък се добавят и седалки, които подобно на останалите продукти с логото на Pro ще са леки, здрави, високотехнологични и (вероятно) доста удобни. Поне така твърди производителят и го подкрепя с възможността за връщане на продукта в рамките на 1 месец, ако клиентът по някаква причина не е доволен от качествата му – а за седалки от висок клас, които няма как да са евтини, подобна опция е повече от добре дошла.

За разработването на седалките Pro са провели опити и са се допитали до над 1 млн. потребители, като на тази база са проектирали форми и размери, сред които всеки да намери най-добре пасващите за него. Към това се добавят висококачествени материали и съвременни технологии, които гагарантират здравината, ниското тегло и издръжливостта на продуктите. И трите модела се характеризират с подсилена с въглеродни нишки основа, абсорбираща вибрациите конструкция, олекотяване от супер-лека и с висока плътност EVA пяна и избор между карбонови или титанови релси (като теглото съответно е 155 ири 205 грама.

Трите модела се казват Falcon, Griffon и Turnix. Първият е от типа плоски седалки, вторият е с извивка, а формата на третия е нещо средно между другите – като цяло плоска, но със съвсем лека извивка. И трите продукта се предлагат в две широчини – 132 или 142 мм.

За да улеснят клиентите си при избора на конкретна седалка, Pro са добавили в сайта си специален панел, в който чрез отговор/избор на няколко въпроса/опции да стигнете до най-подходящите за вашите нужди модел и вариант:

www.pro-bikegear.com/saddles

www.velomania-bg.com

Етикети: , , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>