Shambhala Open Cup 2012 – събота, 5 май

Това бе резултатът след цял ден суша и пек. Бурята дойде доста бързо, около час преди планирания старт на финалите по спускане. Организаторите първоначално отложиха старта с половин час, но когато се видя, че дъждът е сериозен, а към него се добави и поривист вятър, вече бе ясно, че резервният неделен ден ще изпълни предназначението си.

Сами виждате каква е програмата за утре – който по някаква причина не е могъл да дойде днес, може да поправи този пропуск утре. На мнозина обаче тази промяна пообърква програмата, особено ако се казват Гошо. Няма как обаче – времето в Сопот не се шегува и организаторите знаят това, така че предвидливостта им е похвална. Можем само да се надяваме, че слънцето, което в момента отново напича и суши дрехите на простора, ще се задържи до утре следобед.

Няма кой знае какво да се каже за днешния ден при този обрат, но не мога да не отбележа многото хора покрай лентите –  „Каменна река“ буквално бе оградена от мощна агитка, други участъци също се радваха на интерес. Дано повечето от тези хора също да са запазили неделния ден като резервен!

За да не разтягам излишни локуми, приключвам този репортаж набързо, но с обещанието още довечера в галерията да се появи и първата порция снимки от Shambhala Open Cup 2012 – от вчерашния, а може би дори и от днешния ден.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>