М.Ъ.Р.Д.А.Г.А.С.К.А.Р. – есен 2011 бе отложен за 6 ноември

Повечето ни читатели, или поне тези, които са искали да участват в това събитие, вече знаят, че то бе отложено – първоначално за неопределена дата, която вече е фиксирана – 6 ноември 2011 г.


Припомняме, че първоначалният замисъл бе това събитие да се проведе на 16 октомври, но в уречения ден ситуацията на разклона към Бистришкия манастир, където е старт-финалната зона, изглеждаше така:

И макар че след проведеното гласуване повечето участници изявиха желание да карат дори и в тези условия, с което организаторите се опитаха да се съобразят, но премествайки старт-финала в Железница, за да е достъпен за автомобили, там снежната покривка и виелицата се оказаха още по-страшни, така че в крайна сметка проявата бе отложена.

На новата дата старт-финалът ще е отново на старото място, т.е. около Бистришкия манастир, където е изградено и трасето за групата „Смели“, които този път ще мерят сили в нещо като дуал слалом по горско трасе…или пък дуал фрийрайд… или както искате го наречете.

Всички подробности за М.Ъ.Р.Д.А.Г.А.С.К.А.Р. – есен 2011 можете да видите в темата за събитието във форума: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=97732

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>