Нашата група – Каране с практически съвети – Локорско – 22 септември

Напомняме на всички, които все още не са погледнали в календара на сайта или във форума, че на 22 септември „Нашата група“ ще проведе за втори път тази година своето Каране с практически съвети, насочено главно към прохождащите в спорта, които имат желание да научат и упражняват в реални условия някои от основните техники за каране на планински велосипед, както и много други полезни неща, а също така да се запознаят с други хора, споделящи тяхната страст към карането на колело в планината. Този път занятията ще се проведат над с. Локорско край София, където са един от най-хубавите и посещавани пътеки около столицата. Срещата е в 9:00 ч на централния площад.

Снимка: Павел Галчев

Занятията ще са разделени на две части – първо всички участници ще се упражняват по кратка, забавна и разнообразна пътека, по която има доста интересни участъци, но все пак нивото на трудност като цяло не е високо. Това ще бъде основната част от карането. След нея тези, които се чувстват по-уверени и искат да опитат по-технични терени, ще направят втори, по-дълъг маршрут, спускайки се по „класическата“ пътека по скалите – тя изобилства от технични препятствия, поради което не е подходяща за съвсем начинаещи, но ако сте прескочили вече това ниво, можете да научите и упражните много полезни неща в тази втора част.

За повече подробности относно Карането с практически съвети на 22 септември следете тази тема във форума на МТБ-БГ – в нея са посочени всички изисквания и условия за участие: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=48&t=96834