Adventure & Extreme Expo от 28 април до 1 май

От 28 април до 1 май в Международния изложбен център в София ще се проведе за първи път изложението Adventure & Extreme Expo.

Основни организатори са Агенция Булгарреклама и Ивентус България, а основната им амбиция е да превърнат това събитие в първото и най-голямото специализирано изложение, посветено на екстремните спортове и приключенията – навсякъде и във всяка форма.

Официалното откриване ще е на 28 април от 10:00 ч. Очаква се в рамките на следващите 4 дни да има множество атракции, демонстрации и забавления, предложени и от самите изложители. Сред потвърдените до момента атракции в т.нар. активна зона са симулатор на сърф, стена за катерене, рампа за скейтборд и др. Предвидена е и изложба на екстремни снимки, които са постигнали най-висок рейтинг в специален конкурс, който ще бъде проведен във Facebook. Като израз на социална ангажираност в рамките на Adventure & Extreme Expo ще се проведе и обществен форум на тема „Възможности за практикуване на спорт от хора в неравностойно положение”.

Изложението се фокусира върху широк спектър от спортове и дейности, практикувани по вода, въздух, в планините или в града, през всеки от четирите сезона. Ще бъдат изложени не само спортни уреди, но и специализирано облекло и екипировка, а също така ще бъдат застъпени и други популярни аспекти на екстремните спортове и приключенията – фотографията и туристическите дестинации например.

MTB-BG.com също е партньор на изложението. Това означава, че в дните на Adventure & Extreme Expo ще ви информираме в специална секция за най-интересното, което се случва в Международния изложбен център на бул. „Цариградско шосе“ №147.

Повече подробности за Adventure & Extreme Expo можете да научите и от сайта на изложението, на адрес: http://advex.bg/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>