Nescafe 3-атлон

Вчера почти случайно ми попадна информацията за едно събития, всъщност поредица от няколко старта, обединени от идеята за забавление и нестандартност. Става дума за зимни състезания, включващи спускания с лопатка, найлон и зимно колело. Именно последните две думи ме заинтригуваха, а както се оказа – не само мен. Във форума вече има тема по въпроса и най-важният въпрос е: какво ще рече зимно колело?

 

Отправих запитване до организаторите и те ми отговориха, че става дума за посоченото на картинката в сайта, т.е. за системата KtraK – нещо твърде интересно, за да бъде пропуснато.

И не, няма да се налага да си купувате такива приспособления – оборудването и за трите дисциплини в триатлона е осигурено от организаторите. Следователно, за участниците е най-важно да се запишат навреме, тъй като местата са ограничени и първите 30 печелят достъп.

За всички останали подробности ви съветвам просто да посетите сайта на състезанието. Там става и записването. Първата надпревара вече е била проведена в Банско, предстоят състезания в Боровец на 19 февруари и край хижа Алеко“, Витоша – на 19 март.

http://www.nescafe.bg/triathlon/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>