Очаквайте магазин Maxbike в София!

Ако си запален байкър и търсиш нови предложения за теб и твоя велосипед в София, скоро ще имаш възможността да изпълниш всичките си мечти, като се потопиш в един напълно различен велосвят. През март тази година мечтите на всеки истински байкър ще се сбъднат. Професионалисти и любители ще могат да намерят точния продукт за своите нужди. От професионално оборудване за състезатели до всичко, от „главата до петите”, за любители и маниаци на велоспорта.

Ключовата дума е магазин „MAXBIKE”, който през март 2011 г. ще е отворен за посетители в ж.к. Борово, бул. Тодор Каблешков 53 (Търговски център „Friends”). Изключителното предимство на новия магазин ще е възможността за пълна окомплектовка на велосипеда по поръчка на клиента, уникален по рода си, професионален вело сервиз и големият набор от аксесоари. Освен вело принадлежности, в „MAXBIKE” посетителите ще открият богато разнообразие на марки облекло за спорт и свободното време.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>