Богдан Бояджиев откри втори магазин в Люлин

Може би не всички от вас знаят, но Богдан Бояджиев, известен още като Боби „Бомбата“ и като един от най-успешните български ХС състезатели, преди повече от година започна да се занимава с велотърговия и сервизна дейност. Досега той практикуваше в малко магазинче в кв. Люлин, но колкото и скромно да изглеждаше, то позволи на Боби да натрупа опит на това поприще, а също и достатъчно увереност, за да направи и следващата стъпка – хубав и модерен втори магазин, където занапред ще осъществява основно дейността си.

Боби откри новия търговски обект на 27 февруари, като почерпи приятели и хора, допринасящи за успеха на това негово начинание.

Името на магазина е Bike Store Extreme, а адресът е гр. София, бул. „Д-р Петър Дертлиев“ 42. Сградата се намира на една от основните улици в кв. Люлин, а пред магазина има и паркоместа за клиенти.

В Bike Store Extreme ще намерите разнообразен асортимент от марки и продукти, като Боби не е обвързан с нито един вносител или производител и се стреми да предлага всичко, от което клиентите му биха имали нужда. При желание от тяхна страна, той може да поръча и достави продукт, който не е наличен в магазина, така че предлагането не е ограничено само до това, което се вижда на снимките тук.

Макар че в магазина ще откриете и евтини велосипеди, които вероятно ще намерят скоро собственици в лицето на кварталните малчугани, основната насоченост на Bike Store Extreme е към сериозните любители на планинското колоездене, които обичат предизвикателствата и се нуждаят от подходящ велосипед, когато ги срещнат в дивата планина. „Смятам, че с дългогодишния си опит като състезател и планински колоездач с десетки хиляди километри зад гърба си, ще мога да съм полезен със съвети и препоръки на клиентите си, когато те се нуждаят от здрав и надежден байк“ – заяви Боби по този повод. Аз пък ще допълня, че макар основните му успехи да са в ХС състезанията, той всъщност е един изключително универсален карач и постиженията му се дължат в голяма степен на уменията при спускане, така че никоя от посоките на каране не му е чужда, нито пък трудна.

Затова една от най-важните услуги, които ще предлага Bike Store Extreme, е сглобяването на велосипеди по поръчка, изцяло индивидуализирани с оглед конкретните нужди на клиента. А ако желаете да стигнете още по-далеч, Боби предлага (чрез свой подизъплнител) и услуги като рисуване с аерограф, при това последвано от обработка на рамката за нанасяне на допълнителен защитен слой.

Благодарение на впечатленията, които е натрупал лично за много от продуктите в магазина, Боби предоставя гаранция за някои от тях дори и в случаите, когато самият производител/вносител не го прави.

Като стана дума за гаранция, такава ще получите, при това писмена, и за сервизните услуги, предлагани в магазина. За всеки ремонт Bike Store Extreme се ангажира с гаранционен срок, който зависи от конкретния компонент, велосипед и т.н.. Това е практика, която се среща доста рядко на нашия пазар.

Във всичко това можете да се уверите и сами, като посетите двата магазина на средните адреси: 

Ще намерите Bike Store Extreme и в интернет: http://bikestore-bg.com/

{gallery}other_commercial/commercial0062_pics{/gallery}

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>