Подробности за Borovets Winter Bike Duel

Гответе байковете и слагайте гумите за сняг, защото ви очаква едно невероятно предизвикателство – Borovets Winter Bike Duel. Първото зимно дуал слалом състезание в България ще се проведе в Боровец на 22-ри януари 2011 г.

За всички, които обичат маунтин байка, независимо дали се състезават или не, това е добра причина да посетят Боровец на тази дата. Състезанието ще се проведе в Dual Slalom формат, което е гаранция за интригуваща надпревара и много забавление. След изключително силния летен сезон на Borovets Mountain Bike Park, това е един чудесен начин да се поддържа градуса на настроението висок дори и през студените зимни дни.

Организаторите от Concept Creative и Бороспорт са твърдо решени да обърнат стереотипите и да правят качествени и уникални спортни сьбития за активните хора, като обещават изключително интересно състезание. Надпреварата на снега ще се проведе със спонсорството на Mazda България, както и със съдействието на RAM Bikes, които обещават много награди за победителите.

Състезанието е отворено за всички желаещи. Арената на надпреварата ще бъде разположена непосредствено пред хотел Рила, което вероятно ще предизвика и интереса на чуждестранните и български ски-туристи.

Участниците ще бъдат разделени в три групи – “Юноши 15–18”, “Мъже 19+” и “Жени”, като всички, които не са навършили 18 години, ще трябва да донесат специална декларация, подписана от родител.

Вече се приемат и предварителните заявки за участие. Всички желаещи могат да се запишат на [email protected] до 18 януари 2011 г. Таксата за всички, включили се в предварителното онлайн записване, е 20 лв., а за всички останали на място – 30 лв.

Повече информация за събитието може да намерите на http://www.borovetsbikepark.com.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>