Радост за окото – Cyclepassion 2011

Ако си мислите, че в професионалния спорт няма нищо красиво и всичко се свежда само до изтощителни тренировки, строг режим, напомпани мускули и приемане на последните постижения на химическата и фармацевтична промишленост, създателите на календара Cyclepassion ще се опитат да ви убедят в обратното.

Всяка година те заснемат някои от най-известните професионални колоездачки в оскъдно облекло и изкусителни пози, които да напомнят за красотата в спорта през цялата следваща година.

През 2011 г. към луксозното цветно хартиено издание е добавен и 75-минутен документален филм на DVD, отразяващ създаването на календара, както и интервюта с моделите, кадри от състезателното им ежедневие и др. Филмът се казва Eyes Wide Open и е направен от продуцентската компания Cyclefilm, специализирана в заснемането на кадри от състезания по колоездене, обучителни видеоматериали, рекламни клипове и т.н.

Цената на календара (самостоятелно) е 36 евро, а в комплект с DVD-то – 49 евро. Дори и без да ги закупите обаче, можете да видите достатъчно горещи кадри (фото и видео) в сайтовете на създателите им:

http://www.cyclepassion.com/

http://www.cyclefilm.com/projects/cyclepassion-eyes-wide-open-dvd

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>