В Троян на 14 октомври ще е интересно!

По случай празника на града (Петков ден) на 14 октомври в Троян ще има програма с различни забавления, сред които ще е и каране по специални дървени рамки, организирано от клуба по планинско колоездене „Mountain Hill“. Всъщност мероприятието ще е и нещо като официално представяне на клуба „на живо“, защото виртуално вече ви запознахме с него.

Съоръжението, по което ще се кара, за пръв път ще бъде сглобено и пробвано в реални условия. Доколкото зная, това е първото съоръжение от този тип в България. Става дума за съвкупност от сглобяеми дървени модули (общо 30 на брой, всеки с дължина 4 м), които могат да бъдат наредени в различни конфигурации, за да се получи своеобразно мини-трасе, представляващо нещо средно между pump-track и north shore. Конкретните определения нямат значение, важното е карането по него да е весело и забавно.Още по-хубаво е, че „трасето“ на практика може да бъде разглобено, пренесено и сглобено на различни места. Тепърва ще се търси място (най-вероятно някаква зала), където то да бъде разположено за постоянно (освен когато „пътува“).

Представянето на клуба ще е съпроводено и от рок-концерт на група Fyeld.

Заповядайте и се забавлявайте!

Координати за връзка с клуб Mountain Hill, Троян:
тел. 0888189322
e-mail: [email protected]
Христо Доков – председател на клуба

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>