Два нови български сайта, които може да са ви интересни

Клуб „Свободно измерение“

Едва ли сте забравили, че над Златица усилено се изгражда трасе за спускане, по което през юни ще се проведе състезание. Зад всичко това стои новоучреденият клуб за екстремни спортове „Свободно измерение“, който обединява хора от района на Средногорието, занимаващи се с планинско колоездене, ендуро мотоциклетизъм, алпинизъм и парапланеризъм. Този клуб вече си има и действащ сайт.


http://www.mtb-zlatica.com/

А основният акцент в този сайт е планинското колоездене, което си личи дори от URL адреса му. Тепърва ще бъде добавяна информация, включително и за трасетата и предстоящото състезание, така че поглеждайте го от време на време. Освен всичко друго, Златица не е твърде далеч от София и Пловдив, а условията за каране там стават все по-добри, благодарение на труда, положен от членовете на клуба. 

Roll on concrete


http://rollonconcrete.wordpress.com/

Това пък е  друго интересно място, посветено на специални видове каране като street и dirt jump. Появата му със сигурност може да е полезна на много хора, тъй като материята е специфична и за нея трудно се намира читава информация на български, а на пръв поглед (и прочит) страницата изглежда доста добре.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>