Кратки новини #47

Ограничена серия вилки от Marzocchi; Миси Джоуви се призна за виновна в притежание и разпространение на наркотици; Royal Racing смени собственика си

Marzocchi ще пуснат на пазара ограничена серия от 50 вилки 55 RC3 Ti, които ще са боядисани в лилав цвят. Такива до момента са били предоставяни само на професионалните състезатели, спонсорирани от компанията, като Браян Лоупс и Седрик Грасия. Останалите характеристики на вилките ще са същите, като на серийния модел. Специалните пурпурни бройки ще са достъпни чрез дистрибуторите на марката.

Миси Джоуви се призна за виновна по обвиненията за участие в притежание и разпространение на наркотици. Редовните ни читатели може би си спомнят, че през лятото на 2009 г. тя бе заловена със съучастник да пренася 90 кг марихуана. Самопризнанията й вероятно ще намалят тежестта на присъдата, но въпреки това бившата състезателка по спускане е заплашена от лишаване от свобода до 40 години и глоба до 2 млн. долара. Джоуви бе една от първите звезди в планинското колоездене, многократен шампион на САЩ, световен шампион през 1994 г. и двукратен носител на Световната купа. Тя се оттегли от състезателна дейност през 2003 г. 

Марката за облекло Royal Racing смени собственика си. Досегашният Valencia Sports Group продаде основаната от Стив Пийт компания на ново дружество – Union Sports Group, включващо част от досегашния мениджърски състав на Royal. 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>