„Три чуки“ 2009 – Чипровци, 5 септември

Интересните събития през 2009 г. като че ли нямат край. Освен традиционни състезания през този сезон се появиха и нови прояви, които дават възможност ако не за някакви големи спортни изяви, то най-малкото за приятно каране на приятни места. Последното мероприятие от такъв тип, за което официалната информация се появи днес, е състезанието „Три чуки“ край Чипровци, което ще се проведе на 5 септември.

Освен старта в събота, в неделя ще има възможност и за достатъчно сериозно каране по интересен маршрут с дължина над 30 км и денивелация над 1000 м. 

Подробности за състезанието можете да намерите в разработения специално за целта сайт:
http://3chuki.adventura.bg/

В него ще намерите наредбата и програмата на проявата, GPS следа за трасето,  упътване за достигане до Чипровци и места за настаняване в града. Има и форма за електронно записване, както и координати за връзка с организаторите. Накратко – всичко необходимо, за да се информирате в оставащите 10 дни. 

Поглеждайте също и тази тема във форума, където ще има и допълнителна информация:
https://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=59387

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>