Шон Палмър се завръща с Intense

Шон Палмър, една от легендите в екстремните спортове, обяви, че се завръща на маунтин байк сцената, макар че основната му цел е да ползва колоезденето като тренировка в подготовката си за зимните състезания в дисциплината бордъркрос, където се надява да спечели място в олимпийския отбор на САЩ.

 

Както казва самият Палмър, „трябва постоянно да се занимавам поне с 2-3 спорта, за да не ме хващат дяволите и да успявам да поддържам фокуса си“. Интересното е, че „заниманията“ му са на доста високо ниво и точно това през годините му носи множество титли в най-различни спортове и дисциплини – сноуборд, мотокрос, ски, маунтин байк… Освен спортните успехи, звездният му статус се крепи и на екстравагантното поведение, което американецът е демонстрирал неведнъж. И така, предстои да виждаме Палмър отново върху Intense – велосипедите, с които навремето той започна своята кариера. Първото добро класиране вече е факт – 12-то място в Националния шампионат на САЩ – не е зле за човек, който няколко години е отсъствал от състезателната сцена.

Между другото, Шон е на 40 години…

Етикети: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>