Димитър Балански съобщи за две събития

Велоклуб „Димитровец“ от Исперих е готов с програмата си за тази година. Това ни каза вчера Димитър Балански, така че бързам да ви предам съобщението, за да може който желае, да добави каранията в програмата си.

Първата проява е традиционна – състезанието по крос-кънтри „Стоте могили“ край хижа „Ахинора“. Специфичното за тази надпревара е, че се набляга на групите на подрастващите, като не липсват, разбира се, и категории за възрастните. Засега все още липсва подробна информация, но ако сте от най-нетърпеливите, може да се опитате да получите такава на следните телефони: 
БФТуризъм 02/ 988 29 66, 930 05 31 и GSM 0896 766 105 – Кавъркова
ТД “Димитровец” – Исперих – 08331 / 26 17 и GSM 0882 966 474 – Димитър Балански

Другата проява няма състезателен характер и представлява поход с планински велосипеди за деца (няма проблем да се включат и техни възрастни придружители), наречен „Старите столици“. Карането започва на 27 юли по маршрут Исперих – Мадара – Върбишки проход – Сливен – Казанлък – Калофер – Паниците, където участниците ще пристигнат на 31 юли, за да се присъединят към събора в местността Паниците над Калофер, който ще продължи до 2 август. И за това събитие очакваме допълнителни подробности, а докато това стане, можете да потърсите информация от Димитър Балански на посочения вече телефон.

Коментари във форума

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>