Seasons от The Collective

Създателите на филма The Collective, който се превърна в един от еталоните за кинематография в областта на планинското колоездене, последван от Roam, са почти готови с третия си филм, който ще се появи официално през месец април със заглавие Seasons („Сезони“).

Верни на подхода си, авторите ще се постараят и този път да предложат на зрителите нещо ново – не само като техники на заснемане, но и като идея. Казано накратко, Seasons проследява седем професионални планински колоездачи, каращи спускане и фрийрайд, в рамките на четири сезона в опит да покаже какво е да превърнеш карането в професия и да улови някои от най-хубавите моменти в този начин на живот. Действащите лица са Андрю Шандро, Дарън Береклот, Кам МакКоул, Мат Хънтър, Стив Пийт, Стив Смит и Томас Вандерхам – определено не се нуждаят от представяне, но в сайта на The Collective ще намерите по един кратък клип-интервю с тях, както и по няколко снимки, направени успоредно със заснемането на филма. 

Адресът на въпросния сайт е www.thecollectivefilm.com

Там ще намерите първи кадри от Seasons, картинки за десктопа и други интересни неща, както и новини относно филма и датите за премиерата му.

Коментари във форума

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>