Нов магазин отвори врати в София

Намира се в кв.Дървеница. Дори си няма име все още. Но поне адрес има, улицата е „Проф. Стоян Киркович“, бл.28, вх.Б. Можете да го видите и на картата в BGMaps. И телефон си има: 0878168556. Дори и работно време си има, от 10 до 19ч от понеделник до петък и от 10 до 17ч в събота.

Магазинът не е „голямата работа“, съвсем не, нищо бляскаво и грандиозно. Хубавото в него са хората и може би затова вярвам, че има накъде да се развива. Съдружници са Даниел Венков и Бисер Тошев (Нахи). Първият вероятно е познат на някои от читателите като механик, в последните 1-2 години подвизаващ се в собствения си „Магазин на Дани“ в кв.Сухата река. Нахи пък е редовен участник в Байкарии, Паралелни вселени и други подобни мероприятия, така че шансът да сте го срещали на живо е още по-голям. Да не говорим, че преди време бе и продавач-консултант в един известен столичен магазин, където не се справяше никак зле. Двамата господа на снимката почерпиха първите си клиенти и няколко приятели, които бяха решили да се разходят по заснежените софийски улици, за да полеят откриването на магазинчето.

Да, магазинче е точната дума и предполагам, че скоро доста ще им отеснее. Асортиментът от стоки съвсем не е ограничен само до 2-3 марки и когато дойде сезонът на повишена покупателна способност и планираните допълнения бъдат поръчани, май ще трябват нови лавици и закачалки по стените. Ако ви интересува, за момента преобладават сравнително евтини велосипеди за всички възрасти, както и разнообразни аксесоари и компоненти. Мернаха ми се надписи като Shimano, Sigma, Adidas, Cateye, SKS, Mach1, Alex Rims, Lizard Skins, Avid, Maxxis, Truvativ, SR Suntour и др. Както казах, акцентът засега не е върху топ-моделите, но собствениците се надяват, че ще могат постепенно да вървят нагоре.

Ако написаното дотук не ви е предразположило да наминете някой ден към това магазинче, то или няма да го направите изобщо, или ще стане по-скоро случайно. За тези, които решат да го направят нарочно, адресът е посочен в началото. И да предадете много здраве на този, който е на смяна в момента!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>