Успешен месец за Drag и Velomania!

Уважаеми колеги, партньори и приятели,
Екипът на Веломания, с удоволствие Ви съобщава за успехите на спонсорираните от Веломания и Probike състезатели и отбори.

1. След победата в Президентската обиколка на Турция (категория 2.2), Ивайло Габровски отново стана шампион на България.
От 2006г. двукратният победител в обиколката на България се състезава свелосипед DRAG Izoard.

Легендарният украински треньор Виталий Резван подписа договор за доставка на Drag Izoard за националния тим на Украйна.

От модела Izoard се заинтригува и ръководителят на руската делегация на Европейското първенство за младежи, легендарният Александър Гусятников. Руснаците пожелаха да закупят велосипед за тестване.

2. В неделя, 22 юли 2007 се проведе Националният шампионат по планинско колоездене в Сопот. Първи при мъжете стана Росен Ковачев от Drag Racing, втори е съотборникът му Дидар Амин, и двамата с велосипеди Dragomir Facktory DH.


Състезателите, спонсорирани от Веломания и магазини Probike, ще участват в Европейското първенство в Гърция и в кръг от СК в Словения.

След изтощително участие в XVentureRacе (виж по-долу) Богдан Бояджиев е трети на XC при мъжете.

3. В неделя, 22/07/2007 завърши първото по рода си състезание у нас – XVenture. Участниците трябваше да преодолеят трасе от 300км за 80 часа. Трасето включваше 200км пеш, 100км планинско колоездене, изкачване на отвес в Дяволското гърло край Триград и рафтинг. Стартът бе даден в Пампорово, а финалът, който се очакваше с голям интерес, бе през връх Мусала в Боровец.
Победител стана отборът на Гърция. На второ място бе румънския отбор, а на трето място завършиха Пиратите от Пазарджик. Най-добрият Български отбор получи 2 велосипеда Drag Grizzly за награда. Веломания бе сред спонсорите на състезанието.

Поздрави,
Веломания Тийм

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>