Нова онлайн медия – сайтът на Pro Bike с променено лице и съдържание

Вероятно знаете туй-онуй за сдружението на велосипедни магазини Pro Bike… Но дори и да сте пропуснали някак си съществуването му, със сигурност сте чували за Drag – един от най-известните български велопроизводители. Та тези два „субекта“ от дълго време работят в тясно партньорство, най-вече във връзка с организацията на състезания и други велосипедни събития из България. Сега обаче са се захванали с нова и доста амбициозна задача – да превърнат сайта на Pro Bike в медия, циято основна цел ще е да представя бърза и актуална информация от света на колоезденето. Особено ще се набляга на състезания и други прояви (цитирам част от прес-изявлението: „Заставаме зад този сайт с надеждата, че той ще допринесе за по-доброто отразяване на велосипеднните събития в българските медии.“), не само в България, но и от цял свят, но това не значи, че сайтът ще е специализиран само в спортната сфера. Всъщност няма никакъв смисъл аз да ви преразказвам това, което и сами можете да видите и оцените:

http://www.probike-bg.com

Мотото на обновения сайт е „Да открием колелото!“ и екипът в никой случай не започва с „бели страници“, а моментът за появата на новата медия не е случаен – в навечерието сме на 57-та Обиколка на България и всички, които се вълнуват от това състезание, ще могат да намират ежедневно „прясна“ информация за него. Но това би трябвало вече да сте го забелязали, ако сте проследили връзката по-горе. Позволявам си, наред с пожеланията за успех, още един цитат от представянето на новия информационен сайт:

„Обикновено казваме самонадеяно, че тъй като колелото вече е открито, няма защо да се мъчим да го откриваме наново.
Не сме съгласни с това.
У нас, за жалост, ще трябва да поработим, за да направим това откритие в най-широкия му смисъл:
Колелото като екологично и здравословно средство за придвижване.
Колелото като средство за туризъм, почивка, забавление, настроение.  
Колелото като средство за надпревара и спортни победи.
Колелото като средство за самочувствие, свобода, мода, естетика. 

Ето защо си позволяваме да ви предложим да открием колелото.
Заедно!

Да започнем с ПРОБАЙК!“

Коментари във форума

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>