Screambikes – първият български on-line веломагазин

С радост искам да съобщя на всички почитатели на планинското колоездене, че вчера „отвори врати“ първият БГ интернет веломагазин – Screambikes. Неговият виртуален адрес е:

Какво ще намерите в Screambikes? Магазинът първоначално започва с около 50 продукта, предлагани в сътрудничество с фирма „Веломания“. Плановете за бъдещето са да се разшири значително каталога от предлагани стоки, при това не само с продукти от „Веломания“, но и от други фирми. (Бел.р. – Това вече е факт – в магазина можете данамерите продукти и от БАС и др. търговци). С други думи, екипът на новия магазин има амбицията да предложи на клиентите си колкото се може повече марки и продукти. Дори и сега, ако имате интерес към конкретен продукт на „Веломания“, който все още не е в каталога на Screambikes, можете да се свържете с екипа на магазина, който ще направи всичко възможно да ви го осигури.

Screambikes е базиран върху безплатен софтуер, съответно кирилизиран и нагоден за конкретните нужди на веломагазина. Ако се разходите из мрежата, ще забележите, че един от известните БГ on-line магазини – Get.bg – използва същия софтуер, което вероятно е показателно за качествата му. Е, аз не съм специалист по уеб-дизайн и интернет, нито редовен on-line купувач (засега ), така че не мога да коментирам професионално използвания от Screambikes софтуер. Но като обикновен потребител мога да кажа, че разходката ми из магазина бе лесна и приятна – не съм имал никакви проблеми с навигацията, търсенето на продукти или нещо друго.

За всеки продукт има снимки (малка и голяма) и описание, които да ви помогнат да направите своя избор. Когато го сторите, за да поръчате избраните артикули, трябва да се регистрирате (ако не сте го направили още в началото) и да направите своята заявка, като оставите телефон за връзка. Екипът на Screambikes ще ви потърси на този телефон, за да получи потвърждение на поръчката и да уточните деня, в който да ви бъде доставена стоката (по принцип доставката е до 3 работни дни). Плащането се извършва на куриера при доставяне на стоката. Клиентът получава касова бележка, а за стоките, за които е обявено наличието на писмена гаранция, и гаранционна карта.

Доставката се заплаща отделно от поръчката, като цената й варира от 2 до 5 лв. в зависимост от теглото на продуктите и населеното място, до което се доставят. За поръчки над 150лв. доставката е безплатна.

А сега стигаме и до някои от най-хубавите неща, които са специално по случай стартирането на магазина:
За покупки, направени до края на месец Октомври, на стойност над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна! Освен това за първите 10 клиенти на магазина са подготвени изненади – ще разберете какви, ако сте сред тях.

В бъдеще екипът на Screambikes ще се стреми да осигури още много бонуси за своите клиенти.

Накрая искам да пожелая на хората, които стоят зад този амбициозен проект, не просто да постигнат успех и добра печалба, но и да допринесат за развитието на един по-добър БГ пазар на велосипеди!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>