DRAG Lokorsko Enduro Cup 2018 | GPS следа

Организаторите на състезанието вече напреднаха с подготовката на етапите и споделиха с нас GPS следи за трите пътеки, които ще включва ендуро надпреварата над Локорско на 28-29 април 2018 г.

Картата е базирана върху ОФРМ Геотрейд . Кликнете върху нея, за да я отворите в по-голям размер.

Профил на етап 1:

Профил на етап 2:

Профил на етап 3:

Тодор Киров, който е главният двигател на събитието, съветва всички, които ще карат идния уикенд, а и през седмицата, да тестват втори и трети етап, тъй като те не са карани, а и след изчистването почвата има нужда от утъпкване. Интересно ще е да се види как ще еволюират линиите до самото състезание.

Другата молба е до началото на състезанието всички каращи да имат предвид, че може да срещнат по трасето хора от екипа на организаторите, които да работят, така че не карайте на максимума и имайте едно наум – официалната тренировка е чак в събота!

Ако искате да научите малко повече за това как се заражда идеята за състезанието, какви са пътеките и т.н., прочетете краткото ни интервю с Тодор Киров: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/interview/6149-interview-2018-todor-kirov-lokorsko-cup.

Важно! GPS следите за етапите са записани от Краси Великов, преди етапите да бъдат почистени и преправяни, така че те дават само обща представа и ориентир за местонахождението на пътеките, но реалните състезателни етапи може да се различават в отделни участъци.

Във Facebook събитието можете да гледате клипове от отделни участъци и да следите всички подробности около състезанието: https://www.facebook.com/events/431149617336358/.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>