И този уикенд ще е вълнуващ за любителите на дисциплината спускане. На днешната снимка е Роберто Василев, който миналата седмица стана шампион на България в категория 15-16 години, а сега е в Пила, Италия заедно с Изабела Янкова, Виктория Гончева и Божидар Илиев. Четиримата млади състезатели ще карат във втория кръг на iXS European Downhill Cup. Същевременно приятелите им в България вероятно ще се включат в Borovets Open Cup 2021, а ако всичко това не е достатъчно, във Великобритания се провежда и бруталното състезание Red Bull Hardline…

А иначе припомням, че още избрани снимки на  Александър Новоселски и Тодор Василев от Купа Златица 2021 можете да разгледате в албума, публикуван със съдействието на  Skulls and Forks тук: https://mtb-bg.com/gallery/zlatitsa-cup-2021-skulls-and-forks-photos.

Пълен албум със стотици снимки от двамата автори можете да разгледате тук: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=skullsandforks&set=a.233635015187897.


Реклама

Ако желаете да изпратите ваши снимки за публикуване в MTB-BG.com, свържете се с нас на [email protected] или използвайте някой от начините, описани в тази страница: https://mtb-bg.com/mtb-bg-contributors/.