Bike Center ще предлага легендарните Pinarello

Bike Center разширява престижната си гама от марки с добавянето на легендарните велосипеди Pinarello

Екипът на Bike Center с вълнение споделя, че от 2024 поема дистрибуцията на Pinarello, реномираният италиански производител на велосипеди. Това сътрудничество бележи важна стъпка за Bike Center, чрез която те продължават ангажимента си към това да предоставят на клиентите иновативни и върхови в технологично отношение продукти за колоездене.

Pinarello, със своята легендарна история, датираща от 1952 г., е синоним на съвършенство в производството на шосейни велосипеди. Наследството на марката включва многобройни победи в най-престижните състезания, включително Тур дьо Франс, демонстрирайки нейната отдаденост към иновациите, качеството и представянето на най-високо ниво.

Изключителната репутация на Pinarello за изработване на висококачествени велосипеди е в съответствие с мисията на Bike Center да предлага на колоездачите най-доброто в индустрията. Централният елемент на това сътрудничество е включването на водещите модели от Pinarello, включително всепризнатата серия Dogma, известна със своя авангарден дизайн, аеродинамика и възможности за победа във всяко състезание. Клиентите на Bike Center вече имат възможността да закупят тези елитни велосипеди, предназначени както за професионалните атлети, така и за любителите, търсещи върхова производителност при колоездене.

Ангажиментът на Pinarello към иновациите, както се доказва от техните собствени технологии като асиметричния дизайн на рамката, гарантира, че велосипедистите могат да очакват най-високите стандарти за качество и ефективност от всеки техен велосипед.

Добавянето на Pinarello към продуктовата гама на Bike Center подчертава стремежа да се предлага разнообразие от опции за велосипедистите от всички нива. Независимо дали сте състезател или любител, сътрудничеството с италианския бранд обещава да подобри колоезденето за всички.

Съвсем скоро се очакват първите модели велосипеди да пристигнат в магазините на Bike Center, а за тези от вас, които искат нещо по-специално, можете да направите своята индивидуална поръчка през модула на Pinarello MyWAY.

Продуктите на марката ще може да закупите както на място, така и онлайн от bikecenter.bg с безплатна доставка и прецизна настройка. 


Текст и снимки: Bike Center


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>