Празнични намаления с огромни отстъпки в Bike Center – от 15% до 50% намаление!

Наближава най-хубавият период в годината и е време за подаръци!

Зарадвай близкия до теб колоездач или поглези себе си с продуктите на топ брандовете Specialized, Cube, Alpinestars, Ergon, Renthal, както и много други.

Възползвай се от огромните празнични намаления и напълни кошницата онлайн на bikecenter.bg или купи на място в магазините на Bike Center!

Това не е всичко! За да е още по-хубаво, може да пазаруваш и на изплащане, а при онлайн поръчки на стойност над 89 лв. доставката е безплатна до офис на Еконт и включва преглед. Ако след това пък по някаква причина искаш да върнеш продукта, то можеш да го направиш в 14-дневен срок.

  • Лизинг
  • Плащане с карта или в брой
  • Преглед преди плащане
  • Безплатна доставка над 89 лв.

*Промоцията е валидна за налични продукти от 01.12 до 31.12.2023 г. в магазини Bike Center и онлайн на www.bikecenter.bg и не участват продукти с маркa Thule. Поради голямото натоварване на сайта е възможно цената да не бъде актуализирана в реално време. В случай на неточност, свържете се с наш консултант за конкретния продукт.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>