Quad Lock: Всеки ден. Всяко приключение.

В Bike Center вече можете да откриете гамата от продукти на Quad Lock – водещ производител на системи за закрепване на смартфони, предназначени за активен начин на живот. Иновативните продукти на компанията се грижат за велосипедисти, бегачи и любители на приключенията на открито, като им позволяват сигурно да прикрепят смартфоните си към своите велосипеди, мотоциклети, ленти за ръце или стойки за кола.

Някога стартираща компания, финансирана чрез краудфъндинг, Quad Lock се превърна в световноизвестно име. Това се дължи на техния силен фокус върху функционалността, издръжливостта и лесното използване на продуктите им, чрез които спечели отлична репутация сред фитнес и аутдор ентусиастите по целия свят. В тази статия ще разгледаме историята на Quad Lock, тяхната велогама от продукти и влиянието, което те оказаха върху индустрията на мобилните аксесоари.

Как започна всичко

Историята на Quad Lock започва с желанието за изследване и опознаване на света, или най-малкото на част от него. В началото действието се развива в Австралия, където основателите на Quad Lock, Крис и Роб, карат велосипеди по пустинни пътища, изследват планини и пътуват из пустините с кола и мотор. Но през цялото това време те нямат пълната увереност да изкарват телефоните си и да ги ползват, докато карат. Затова те правят нещо по въпроса. Няколко години след пускането на първия iPhone, се ражда Quad Lock и кампанията в Kickstarter през 2011 г., където компанията предлага премиум монтаж към велосипед за iPhone телефон – обичан от велосипедистите по целия свят. Асортиментът бързо се разширява и към други занимания, давайки възможност на ентусиастите по целия свят да изследват и приключенстват все повече и повече със своите телефони сигурно закрепени към средствата им за забавление.

Доверието да изследвате

Quad Lock обръщат внимание на нещата, които са важни – дизайнът, здравината и удобството. Продуктите издържат на екстремни метеорологични условия, падания и удари, като разполагат с патентован механизъм за заключване с две фази и сигурен монтаж, специализиран за вашата дейност. От велосипед до лодка, кола или трекинг – всичко, което трябва да помните, е следното: продуктите на Quad Lock правят това, което обещават.

Quad Lock наистина преобрази изживяването при колоездене, като представи своите авангардни системи за монтиране на смартфони. Благодарение на надеждните и издръжливи продукти на Quad Lock, велосипедистите вече имат способността сигурно да прикрепят телефона си към своите велосипеди, осигурявайки им удобството и спокойствието за достъп до навигация, проследяване на представянето им и заснемане на приключенията им, дори и през най-пресечените планински терени. Това иновативно решение се превърна в основен инструмент за велосипедистите по целия свят, отразявайки непоколебимия ангажимент на Quad Lock към високи постижения и непрекъснато разработване на нови решения за монтаж. В резултат на това продуктите на компанията не само отговарят, но и далеч надхвърлят стандартите за производителност, удобство и надеждност, поставяйки нови стандарти за велосипедната индустрия.

Разгледайте продуктите, които Bike Center предлага в удобен за вас магазин или онлайн на: bikecenter.bg.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>