Martobike – веломагазини и сервиз на морето

Martobike е водеща верига магазини и сервизи за велосипеди, разположена в курортния град Несебър. Създадена от българския колоездачен шампион Мартин Грашев, фирмата е известна с висококачествените си услуги и разнообразие на продукти. С основен акцент на клиентското обслужване, Martobike предлага комплексни сервизни услуги – от поддръжка на вилки и шокове до наплитане на капли и професионално обслужване на хидравлични спирачки.

В асортимента на магазина може да намерите всичко, което е нужно на колоездача – от велосипеди с марки като Trek, Scott и Leader Fox до оригинални компоненти и аксесоари. Особен интерес представляват електрическите велосипеди на марката Leader Fox и периферните компоненти на чешката фирма MAX1. Всички продукти с марката Shimano идват директно от официалния дистрибутор за България, гарантирайки автентичност и качество.

Независимо дали сте местен любител на колоезденето или турист, който иска да съчетае морска почивка с активен отдих, Martobike има нещо за вас. Фирмата дори предлага велосипеди под наем, улеснявайки посетителите на морските градове, които не разполагат със собствени велосипеди, но искат да се насладят на живописната природа и карането в близост до морето.

Така че ако колоезденето е вашата страст и искате най-доброто за вашия велосипед, Martobike Несебър и Martobike Поморие са определено две места, които си заслужава да бъдат посетени. Сервизът е сърцето на този магазин, а клиентите са винаги на първо място!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>