Инсъртите на Tannus вече са в магазинната мрежа на Bike Center

Не позволявайте на нищо да спре карането ви, особено на спукана гума – един неприятен проблем, който споделяме всички като велосипедисти, независимо от нивото и стила на каране.

Резултатите от това са ясни на всички – разваляме си карането, губим ценно време и закъсняваме за работа или среща, а понякога и най-лошото – правим една дълга разходка пеша до вкъщи или сервиза, ако не си носим материали за поправяне на гумата.

Екипът на Tannus има ясна и точна цел – да спре пукането на гуми и да ни избави от подобни на гореописаните тревоги!

Екипът на Bike Center е съпричастен към тази кауза и предлага селекция от продукти, които ще ви осигурят приятно и безгрижно каране, независимо дали сте в гората, шосето или града.

Ето и акцентите:

ARMOUR – инсърт с вътрешна гума

Лесни за инсталиране вложки за гуми, които елиминират 90% от причините за досадните спуквания. Подходящ за повечето размери велогуми. Страхотен за всички стилове и нива карачи.

Предимства:
ЗАЩИТА ОТ СПУКВАНИЯ

Tannus Armour се увива около вътрешната гума и осигурява до 15 мм защитен слой, който пречи на остри предмети да развалят карането ви.

RUN FLAT СПОСОБНОСТ

В малко вероятния случай на спукана гума, все още можете да карате велосипеда си за ограничен период от време.

ЗАЩИТА НА ШИНИТЕ

Дизайнът на Tannus Armour помага да защитите и шините си при силни удари.

ПОДОБРЕНА СТАБИЛНОСТ

Страничната стена на Tannus Armour помага за стабилизирането на гумите ви при завиване и абсорбира вибрациите за по-добро поведение и повече комфорт.


Безкамерен инсърт

Лесен монтаж, ниско тегло, оптимална защита на шината, повишена скорост и сцепление. Идеалното решение за всички видове планинско колоездене, както и за gravel велосипеди.

Предимства:
Лесен монтаж
Готови за пътеката до 5-10 минути. Не са необходими компресор, добри приятели или сложни инструменти. Лесна инсталация без главоболия.

Абсорбиращи вибрациите свойства
С 20 мм защита на шината, Armour Tubeless осигурява почти двойно по-голямо облекчаване от вибрации и удари.

Подсилен страничен профил

Не просто голям обръч от пяна. Страничните крила се огъват заедно с гумата и шината, за да осигурят повече сцепление, стабилност и защита.

Разгледайте наличната гама от продукти Tannus на bikecenter.bg или посетете удобен за вас физически магазин и си осигурете безгрижно каране.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>