Ridgeline IV: The Dolomites

За четвъртия филм от поредицата Ridgeline (Хребетът) Джий Атертън и снимачният му екип отиват в Доломитите. За разлика от предишните три филма, тук теренът, по който Джий предизвиква гравитацията и късмета си, е изцяло естествен и непроменян от човешка ръка, но това не го прави нито по-лесен, нито по-малко опасен. Всъщност дори достигането до някои от местата изисква повече от обикновена смелост и умения, плюс малко катерачна екипировка. Затова цялостната логистика и заснемане са били по-трудни от всички предишни клипове в поредицата, но резултатът определено си струва!

За това каране Джий е избрал най-новия велосипед с тяхната марка – Atherton AM.170. Той е достатъчно здрав и надежден дори за най-трудните терени, но в същото време е по-лек от DH велосипед, което има значение, когато трябва да го носиш с часове по стръмния склон.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>