Коледни чудеса в Златица!

Казват, че по Коледа стават чудеса. Чудо е и карането на Иван Колев по трасето Джанго във Велопарк Златица, следван от създателя му Николай Иванов. Убедете се сами:

Прието е също така на Коледа да не се работи. Но споделянето на това видео не е работа, а чисто удоволствие!

Весела Коледа… и на колела! 🙂

2 Responses to “Коледни чудеса в Златица!”

  1. Някой

    Любак, не знам защо трябва да прокламираш видеа дето си подвикват „Изврови виражите ей“ и самото видео да се казва „Разрушителя на виражи“….
    Аз следя на тоя човек дето прави трасето Джанго как копае и мисля, че е крайно тъпо ей такива видеа да се правят!

    • Любомир Ботушаров

      Привет! Всъщност именно създателят на трасето е един от карачите във видеото, той снима. Така че ако за него е ОК да се кара така по трасетата му и после той да ги оправя, не виждам причина ние да ставаме съдници.
      Когато говорим за правени и поддържани трасета във велопаркове, там по принцип е заложена идеята, че по тях ще карат много хора и ще ги амортизират, така че е важно както конструкцията и направата им да са съобразени с това и да са по-устойчиви, така и поддръжката да е редовна и адекватна. В Златица всичко това е налице. Факт е, че твърде малко хора могат да карат като Иван Колев и Ники Иванов, но пък много хора нанасят същите щети на трасетата заради неумело каране (например спирачки в завоите и др. подобни). Така че когато по едно трасе се кара много, то винаги ще търпи амортизации и е важно просто да бъде редовно поддържано.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>