Опитай нещо ново с Bike Center Experiences

Текст и снимки: Любомир Ботушаров

През август 2022 г. Bike Center обяви официално една нова група услуги, обединени под името Bike Center Experiences. Те не са свързани пряко с продажбата на продукти, а с осигуряването на хубави преживявания с велосипед в планината.

Основен фокус и акцент в Bike Center Experiences е възможността за тестване на електрически планински велосипед, като засега това е моделът Turbo Levo на Specialized. Всички сме чували и чели много за е-байковете, но друго си е човек да пробва такъв лично и то на истинско каране в планината – по пътеки, на които може да сравни поведението му в реални условия. Както знаете, цената на един електрически планински велосипед често е петцифрена и със сигурност е хубаво, ако човек се е замислил да похарчи подобна сума, да може да пробва и усети що е то е-байк и какви са тънкостите при управлението му. Затова в рамките на Bike Center Experiences можете да наемете тестов велосипед, който върви в комплект с водач/придружител – той не само може да ви насочи към подходящ за изискванията ви маршрут (основно в рамките на Витоша), но и да ви запознае с основните принципи и тънкости при карането на е-байк. А такива има, бъдете сигурни!

Ако след пробата решите да си купите електрически велосипед от Bike Center, без значение от марката и модела, наемът, който сте платили за тестовото каране ще бъде приспаднат от цената на новия ви е-байк. Но дори да оставим настрана целта „проба преди покупка“, тестовите карания на Bike Center ще дадат възможност на всеки, който иска да пробва как е карането с електрически велосипед, да го направи лесно, удобно и с продукт от висок клас. Мога да ви уверя от личен опит, който ще споделя съвсем скоро, че подобна проба е доста интересно преживяване!

Засега услугата се предоставя в магазин Bike Center на бул. „Черни връх“, откъдето лесно и бързо може да се достигне до подстъпите на Витоша. В същия търговски обект е и основният шоурум на Bike Center, където винаги са изложени на показ поне няколко модела е-байкове.

Важен аспект от услугата е и това, че в деня на тестването байкът ще е напълно подготвен за карането с вас – батерията ще е заредена, веригата ще е смазана, педалите ще са по ваш избор (платформени или с автомати, може и с ваши лични, ако предпочитате), а налягането във вилката и задния амортисьор ще бъде настроено на място с оглед на теглото ви.

Другите услуги в групата Bike Center Experiences са насочени към хора, които желаят със свой велосипед да покарат с водач по нови и непознати за тях маршрути, а също и към клиенти, които желаят да усъвършенстват техниката си на каране в рамките на обучeние с инструктор. За тези услуги Bike Center си партнира с доказани в съответната област професионалисти, а програмите са максимално гъвкави и се разработват за нуждите на конкретния клиент. Казано най-просто, тези варианти за каране са подходящи за всеки, който цени времето си, има желанието да кара велосипеда си, но все още не знае къде и/или как да го направи по най-добрия начин.

Пълните подробности за услугите Bike Center Experiences можете да видите тук: https://www.bikecenter.bg/experiences. На същия адрес можете да попълните и формуляр за резервация на желаната от вас услуга.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>