Среща за кариерното развитие на колоездачите по проект SET4DC

На 28.06.2022 г. Ви каним да станете част от проекта SET4DC.

SET4DC (Sportsmen Education and Training For Dual Career) e проект за двойната кариера на спортиста. Темата е за възможността на професионалните колоездачи да продължат своя път като мениджъри и треньори в колоездачни клубове, за цялостното им развитие в сферата на колоезденето и спорта след приключване на активната състезателна кариера.

Ако сте запален колоездач или вече професионалист, но кариерата ви е прекъсната заради травма или друго препятствие и сте готови да предадете опита и знанията си на младото поколение, лекцията на Set4dc е идеалното място за вас, където ще получите повече разяснения и подробности.

Как да участвате в събитието?
За да участвате, е необходимо да бъдете фен на колоезденето или професионален колоездач, който иска да продължи своята активна кариера и да разбере повече за дейността на проекта.

Записването е задължително, като попълните формуляра: https://forms.gle/46GJmAmsi7iKoVgm6. Ако нямате регистрация, не може да присъствате на събитието.

Събитието е напълно безплатно. Ще бъдат осигурени храна и напитки.

В края на лекцията всеки участник ще получи и малък подарък.

Събитието ще се проведе на 28.06.2021 г. (вторник) от 18:00 часа.
Мястото е Национален музей „Земята и хората“, бул. „Черни връх“ 4, ж.к. Лозенец, София.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с организаторите чрез официалния сайт или страницата във Facebook.

Очакваме Ви с нетърпение!

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>