Колоездач на годината 2020-2021 – награждаване

На 1 април 2022 г. в София Българска федерация колоездене съвсем не на шега връчи наградите за колоездач на годината, при това за цели два сезона – 2020 и 2021 г. Това „съвместяване“ се дължи на ковид пандемията, заради която през последните две години бе по-трудно да се организират подобни тържества и церемонии на закрито.

Купи или грамоти получиха всички състезатели, които заемат призови места в ранглистата на БФК за сезон 2020 или 2021 г. в дисциплините от планинското колоездене, писта и шосе. За съжаление много от тях отсъстваха, защото сезонът на практика вече започна и някои дори не бяха в България, така че някои треньори, родители или представители на колоездачни клубове се наложи да излизат многократно на сцената и да приемат наградите на техни подопечни атлети.

Освен това бяха връчени и удостоверения за завършване на специализирани курсове към UCI за съдии и треньори по колоездене.

Вижте двете ранглисти в планинското колоездене, а след тях и малка галерия със снимки от награждаването:

2020 г.


Реклама

2021 г.



Харесва ли ви съдържанието на MTB-BG.com?

Искате ли и занапред да има достатъчно от него? Вече можете да подкрепите дейността ни чрез Абонамент за физически лица.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>