Велосъбор „Напеналки с търкелеци“ 2022 ще се проведе за от 8 до 10 юли край Смолян

След успешното първо издание през 2021 г., през 2022 г. велосъборът „Напеналки с търкелеци“, който има за цел да събере любителите на ендуро карането по страхотните пътеки в региона на Смолян, ще се проведе отново и ще бъде тридневен – от петък до неделя. А това означава повече пътеки, повече каране, повече щуротии и забавления, включително и във вечерните часове.

Събитието е организирано от няколко МТБ активисти от Смолян, които са добре познати в МТБ общността – Стоян Върбанов, Тодор Абаджиев, Димитър Николов, Росен Яворов и др.

За всеки от дните е предвидено да има водачи, извозване и/или доверени шофьори, както и други подобни услуги в полза на гостите, така че да се набляга на карането по пътеките, а не на дългите изкачвания до тях.

Реклама

Вечерната програма също ще е наситена – поне такива са слуховете, а кой ще оцелее, за да ги потвърди, все още не е ясно.

В програмата има и някои ексцентрични неща като дуал състезание, включващо пиене на шотове и забиване на пирони.

Щаб квартирата ще е на перфектното място – станцията на EVN в Родопите, заобиколена от скали, гора и езерце. Който иска може да спи в хотелските стаи, който предпочита, може да опъне палатка или да паркира кемпер/каравана.

Първите подробности вече са публикувани във Facebook страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/1575330196180010/. Пак там очаквайте подробна програма и всякаква друга информация занапред.


Харесва ли ви съдържанието на MTB-BG.com?

Искате ли и занапред да има достатъчно от него? Вече можете да подкрепите дейността ни чрез Абонамент за физически лица.

Етикети: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>