Bike Center Велико Търново с 20% намаление на всичко

Любимият магазин на всички велосипедисти Bike Center вече е и във Велико Търново! Да го отпразнуваме с -20% на всичко на 2 и 3 април!

До този момент любителите на колелата от старопрестолната столица можеха да поръчват само през онлайн магазина на Bike Center.

Вече освен възможността да разгледат хиляди от продуктите на фирмата на живо, те ще могат да ползват и висококвалифициран велосипеден сервиз. Всеки клиент ще може да разчита на компетентно обслужване от нашите консултанти, които също така са и страстни колоездачи.

Магазин Bike Center Велико Търново се намира на булевард Никола Габровски 32. Магазинът ще бъде на разположение на колоездачите през всеки един ден от седмицата. Разбира се, освен стотици колела, в магазина ще може да намерите абсолютно всичко, свързано с колоезденето – компонентиаксесоариекипировкаелектроника и всичко за правилната поддръжка на любимите машини.

Някои от най-големите марки в бизнеса с техния пълен асортимент на едно място – CubeSpecializedShimanoSramThuleMuc-offStan’s NoTubesMichelinAbusAlpinestarsRide Concepts и много други. Разбира се, в магазини Bike Center ще може да намерите и една от любимите марки на българите – Cross. 

Посетителите на сайта www.bikecenter.bg могат да проверят мигновено дали даден артикул е наличен в съответния магазин, като използват таба „наличност по магазини“. Повечето продукти в каталога на Bike Center също така могат да бъдат и поръчани с индивидуално запитване.

Вземайки под внимание извънредната епидемиологична обстановка, в магазини Bike Center служителите носят маски и дезинфектират периодично помещенията. Влизането на клиенти също става само с маска. Възможно е и безконтактно плащане с карта.


Адрес: Велико Търново, бул. „Никога Габровски“ 32

Тел. за връзка: +359896758278

[email protected]

Работно време:

Понеделник – Петък 10:00 -19:00 часа

Събота 10:00 – 18:00 часа

Неделя: 11:00 – 17.00 часа

Оставете отговор

XHTML: Можете да използвате следните маркери: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>