Bike Center Черни връх отваря врати с 20% намаление на всичко

Най-големият магазин за велосипеди в България отваря врати! С площ от над 1000 кв.м на два етажа и 15000 продукта, магазин Bike Center Черни връх дава на велосипедистите уникалната възможност да разгледат всички модели велосипеди и размери, както и периферия на едно място! 

За да отпразнуваме откриването на това „Царство на велосипедите“, сме приготвили 20% намаление на всички налични продукти в магазина! Заповядайте на 26 и 27 март (събота и неделя) от 10:00 ч. и се възползвайте от най-голям избор на промоционални цени! 


Bike Center Черни връх е 18-ият обект от веригата и дава възможност на посетителите да разгледат хиляди от продуктите на фирмата на живо, както и да разчитат на висококвалифициран велосипеден сервиз. Всеки клиент ще може да разчита на компетентно обслужване от нашите консултанти, които също така са и страстни колоездачи.

Царството на велосипедите се намира на булевард Черни връх №170 и разполага със собствен паркинг за клиенти. Bike Center Черни връх ще бъде на разположение на колоездачите през всеки един ден от седмицата. Разбира се, освен стотици колела, в магазина ще може да намерите абсолютно всичко, свързано с колоезденето – компонентиаксесоариекипировкаелектроника и всичко за правилната поддръжка на любимите машини.

Някои от най-големите марки в бизнеса с техния пълен асортимент на едно място – CubeSpecializedShimanoSramThuleMuc-offStan’s NoTubesMichelinAbusAlpinestarsRide Concepts и много други. Разбира се, в магазини Bike Center ще може да намерите и една от любимите марки на българите – Cross. 

Посетителите на сайта www.bikecenter.bg могат да проверят мигновено дали даден артикул е наличен в съответния магазин, като използват таба „наличност по магазини“. Повечето продукти в каталога на Bike Center също така могат да бъдат и поръчани с индивидуално запитване.

Вземайки под внимание извънредната епидемиологична обстановка, в магазини Bike Center служителите носят маски и дезинфектират периодично помещенията. Влизането на клиенти също става само с маска.Възможно е и безконтактно плащане с карта.


Адрес: София, бул. Черни връх №170

Тел. за връзка: +359885763130

Работно време:

Понеделник – Петък 10:00 -19:00 часа

Събота 10:00 – 18:00 часа

Неделя: 11:00 – 17.00 часа

Оставете отговор

XHTML: Можете да използвате следните маркери: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>