Край на спуканите вътрешни гуми със специалната смес на MUC-OFF

Всеки вече знае за така наречените безкамерни гуми, които още преди десетина години общо взето се наложиха на пазара и всеки по-сериозен планински колоездач използва. Въпреки доказаните си позитиви, преминаването към Tubeless изисква някои по-специфични характеристики на шините, гумите и вентилите и не всеки има желание или възможност да премине на безкамерни гуми. Освен това те не са подходящи за хора, които карат рядко, защото „бозата“ губи своите качества с времето, когато не се върти вътре в гумата и следователно спира да действа. Така че голям брой хора все още са си на класическата схема – външна и вътрешна гума.

Това обаче по никакъв начин не вълнува острите камъни, тръни, бабини зъби и други подобни неща по трасето, които редовно пукат гумите и ни развалят приятното каране. Е, за щастие от MUC-OFF са се погрижили и за всички класически колоездачи и вече предлагат запечатваща смес против пукане на вътрешни гуми, която се налива директно в тях през вентила. За радост става както за Presta, така и за автомобилен вентил – едничкото условие обаче е главата на вентила да се маха, така че да може да се налее течността през него. За щастие всички нови гуми разполагат с тази „опция“ и не би трябвало това да се окаже някакъв проблем.

И така, течността предпазваща вътрешните гуми от спукване MUC-OFF Inner Tube Sealant има следните характеристики:

– Уплътнява отвори до 3-4 мм;
– Подходяща за вътрешни гуми за Road, CX/Gravel и MTB велосипеди;
– Съвместима с Presta и Schrader вентили;
– Не изсъхва;
– Удължава живота на вътрешните гуми;
– Работи при температури от -15 ° C до +50 ° C

Кога да очакваме в Bike Center?

За началото на новия сезон продуктът ще бъде наличен във всички обекти на Bike Center.

Ето как се използва:

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>